Titularizare Satu Mare: S-au afisat rezultatele ! Doua note de 10 !

Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de candidații care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2020 (înainte de înregistrarea contestațiilor).
Situația pe tranșe de note, la nivelul județului Satu Mare, se prezintă astfel:

52 de candidați (14,65%) cu note mai mici decât 5;

124 de candidați (34,93%) cu note mai mari decât 5 și mai mici decât 7;

179 de candidați (50,42%) cu note mai mari decât 7, din care doi au obținut nota 10.

Contestațiile se depun la sediul inspectoratului școlar județean sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, până la ora 21:00, respectiv 5 august, între orele 9:00 – 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul inspectoratului școlar județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).
Repartizarea candidaților pe posturile didactice vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în perioada 12 – 14 august.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *