Curtea Teatrului de Nord ia locul sălii mari

Programul de spectacole în aer liber început de Teatrul de Nord în 5 iunie se transformă într-o adevărată stagiune de vară, cu provocări creative pentru actori și cu surprize aplaudate de public.
A juca teatru în aer liber este ofertant dar și dificil, nu toate spectacole fiind destul de flexibile și adaptabile noilor spații, astfelTrupa „Mihai Raicu” a reluat producții din topul celor preferate de public și le-a adaptat mai întâi pentru spațiul intim și boem al curții Muzeului de Artă. În a doua partea a lunii spectacolele au fost programate în curtea teatrului, pe scena mobilă modernă, cu avantajul unor condiții tehnice foarte bune și la îndemână. Curtea Teatrului de Nord s-a transformat de săptămâna trecută într-un mic și cochet Teatru de Vară, suficient de spațios pentru public chiar cu respectarea măsurilor de distanțare.
Stagiunea de vară a Teatrului de Nord va continua în lunile iulie și august, cu spectacole programate alternativ în cele două spații.
Informații despre program: www.teatruldenord.ro
Rezervări și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6
(Luni – Vineri: 10.00-17.00; Sâmbătă: 10.00-13.00)
Tel.: 0261712106
E-mail: agentie.teatruldenord@gmail.comBilete online: https://www.biletmaster.ro
Prețuri bilete: 20 lei și 10 lei (la spectacolele pentru copii)

În continuare măsurile de protecție sunt obligatorii. Numărul de locuri este limitat, iar rezervările din timp sunt importante pentru organizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *