Acțiuni cu ocazia Zilei mondiale a mediului înconjurator

În fiecare an, pe 5 iunie sărbătorim Ziua mondială a mediului înconjurător, zi în care guvernele şi organizaţiile din întreaga lume inițiază acțiuni prin care își reafirmă preocuparea pentru conservarea şi îmbunătăţirea calității mediului.
În acest an, Comisariatul Județean Satu Mare al Gărzii Naționale de Mediu va marca Ziua Mondială a Mediului printr-o acțiune inedită, ca un exemplu de responsabilitate față de mediul înconjurător, cu respectarea măsurilor de siguranță și a distanțării sociale. Pornind de la faptul că „puterea exemplului”  este cel mai bun stimulent în acțiunile de protejare a mediului înconjurător, comisarii au participat, astăzi, la strângerea și predarea, a unor deșeuri de echipamente electrice și electronice provenite din cadrul gospodăriilor personale, la un colector autorizat. Campania va continua, în cadrul acțiunii organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Asociația RoRec, iar cetățenii care vor să predea deșeuri electrice sunt invitați să sune, de luni până vineri – între orele 9.00-17.00, la numărul gratuit 0800.444.800, să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro sau să le predea, sâmbătă, 06.06.2020, între orele 09:00 – 16:00, direct la unul din punctele provizorii de colectare de mai jos:
– Zona 14 Mai –  Școala Gimnazială Vasile Lucaciu;
– Piaţa Titulescu, lângă Școala Generală nr. 10;
– Cartier  M 14, lângă Școala Generală Mircea Eliade;
– Cartier  M 17, lângă Școala Gimnazială Ion Creangă.
 
Toate persoanele fizice și juridice sunt invitate să participe la această acțiune, pentru a contribui la păstrarea unui mediu curat și sănatos!!!! Rezultatul va depinde de fiecare dintre noi !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *