Iohannis în pericol ! A intrat în contact cu o persoana confirmată pozitiv cu COVID !

Șeful statului, Klaus Iohannis, a intrat în contact cu o persoană descoperită pozitiv la testul coronavirus. Este vorba despre șeful Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. Acesta a fost confirmat deja cu COVID, după ce a intrat în contact cu o persoană cu coronavirus.
Marți, acesta a fost prezent la un eveniment oficial, la care au participat, printre alții, președintele Klaus Iohannis și Nicolae Robu, primarul Timișoarei.
Călin Dobra și-a făcut testul după ce a intrat în contact cu o persoană infectată, iar rezultatul testului este pozitiv. Dobra este în izolare la domiciliu.
„SUNT POZITIV! Așa mă știți cu toții, un om pozitiv, din toate punctele de vedere. Ironia face să nu scap, însă, nici de un test pozitiv, pentru depistarea COVID-19. Am purtat mască, mi-am dezinfectat mâinile, am păstrat distanța, dar… undeva, ceva s-a întâmplat”, a scris Dobra pe Facebook.
Călin Dobra s-a întâlnit marți cu președintele Klaus Iohannis, care a mers la aniversarea companiei Continental. Acolo au participat mai multe oficialități din Timiș, inclusiv Nicolae Robu, primarul Timișoarei.
Sursa: www.capital.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *