Trei persoane cu probleme de proprietate a terenurilor, în primele audiențe din acest an la prefect

La prima sesiune de audiențe cu cetățenii din acest an organizată de către Instituția Prefectului – Județul Satu Mare, s-au prezentat trei persoane.

Prima persoană a ridicat problema lucrărilor topografice care au fost efectuate în cazul dosarului său aflat pe rolul instanțelor de judecată în legătură cu litigiul referitor la folosirea unei parcele de teren de către un vecin și dorește să cunoască cărui for i se poate adresa pentru a reclama rezultatul expertizelor tehnice depuse la dosar. Persoana a fost îndrumată să sesizeze în acest sens Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

A doua persoană a solicitat sprijin pentru intrarea în proprietate cu două parcele de teren, destinație forestieră, situate în comuna Turț. Pe baza documentelor prezentate, persoanei i s-a recomandat să înainteze o acțiune în instanță învederând uzucapiunea.

A treia persoană prezentă în audiență a solicitat sprijin în vederea aflării stadiului soluționării cererii de atribuire în proprietate a unui teren aferent construcției al cărui proprietar extratabular este. Persoana a fost îndrumată să depună un memoriu pentru a clarifica situația.

Posted by
on ianuarie 21, 2020. Filed under Locale.
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0.
You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *