IPJ Satu Mare a aplicat ieri 122 de sancțiuni contravenționale în valoare de 46.445 lei

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării. 

Astfel, la data de 13 mai a.c., 300 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În  ceea  ce  privește  sancțiunile  contravenționale, în  cursul  zilei  de ieri, 13 mai a.c., polițiștii  au  aplicat 122 de sancțiuni  contravenționale  în valoare  de 46.445 lei.

În perioada de referință au fost efectuate 667 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

De asemenea, 46 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *